CBS announced today its 2018-2019 primetime premiere dates that begin with the return of television’s #1 most-watched program, THE BIG BANG THEORY, and last season’s #1 new comedy, YOUNG SHELDON, on Monday, September 24.

Premiere Week Opens with the Special Season Premieres of “The Big Bang Theory” and “Young Sheldon” From 8:00-9:00 PM, Leading into the Series Premiere of New Drama “Magnum P.I.” at 9:00 PM, on Monday, September 24.

Dick Wolf’s “FBI” Joins CBS’ # 1 Drama “NCIS” and “NCIS: New Orleans” on Tuesday, September 25. “Survivor’s” 90-Minute Opener Airs Wednesday, September 26 at 8:00 PM, Followed by the 90-Minute Season Finale of “Big Brother” at 9:30 PM.

“Murphy Brown” Debuts Thursday, September 27 at 9:30 PM. On Sunday, September 30, New Drama “God Friended Me” Launches at 8:30 PM, Followed by the Season Premiere of “NCIS: Los Angeles” at 9:30 PM. Monday’s New One-Hour Comedy Block Begins October 1 with the Series Debuts of “The Neighborhood” and “Happy Together” From 8:00-9:00 PM.

CBS FALL 2018 PREMIERES!

Monday, September 24
08:00-08:30 PM – THE BIG BANG THEORY (12th Season Premiere)
08:30-09:00 PM – YOUNG SHELDON (2nd Season Premiere)
09:00-10:00 PM – MAGNUM P.I. (SERIES DEBUT)
10:00-11:00 PM – BULL (3rd Season Premiere/New Time Period)

Tuesday, September 25
08:00-09:00 PM – NCIS (16th Season Premiere)
09:00-10:00 PM – FBI (SERIES DEBUT)
10:00-11:00 PM – NCIS: NEW ORLEANS (5th Season Premiere)

Wednesday, September 26
08:00-09:30 PM – SURVIVOR (90-Minute 37th Season Premiere)
09:30-11:00 PM – BIG BROTHER (90-Minute Season Finale)

Thursday, September 27
08:00-08:30 PM – THE BIG BANG THEORY (Regular Time Period)
08:30-09:00 PM – YOUNG SHELDON (Regular Time Period)
09:00-09:30 PM – MOM (6th Season Premiere)
09:30-10:00 PM – MURPHY BROWN (NTP)
10:00-11:00 PM – S.W.A.T. (2nd Season Premiere)

Friday, September 28
08:00-09:00 PM – MACGYVER (3rd Season Premiere)
09:00-10:00 PM – HAWAII FIVE-0 (9th Season Premiere)
10:00-11:00 PM – BLUE BLOODS (9th Season Premiere)

Saturday, September 29
08:00-09:00 PM – CRIMETIME SATURDAY
09:00-11:00 PM – 48 HOURS (2-Hour 31st Season Premiere)

Sunday, September 30 **
7:30-8:30 PM – 60 MINUTES (51st Season Premiere)
8:30-9:30 PM – GOD FRIENDED ME (SERIES DEBUT)
9:30-10:30 PM – NCIS: LOS ANGELES (10th Season Premiere)

Monday, October 1
08:00-08:30 PM – THE NEIGHBORHOOD (SERIES DEBUT)
08:30-09:00 PM – HAPPY TOGETHER (SERIES DEBUT)
09:00-10:00 PM – MAGNUM P.I.
10:00-11:00 PM – BULL

Wednesday, October 3
08:00-09:00 PM – SURVIVOR (Regular Time Period)
09:00-10:00 PM – SEAL TEAM (2nd Season Premiere)
10:00-11:00 PM- CRIMINAL MINDS (14th Season Premiere)

Saturday, October 6
8:00-9:00 PM – CRIMETIME SATURDAY
9:00-10:00 PM – CRIMETIME SATURDAY
10:00-11:00 PM – 48 HOURS (Regular Time Period)

Sunday, October 7
07:00-08:00 PM – 60 MINUTES (Regular Time Period)
08:00-09:00 PM – GOD FRIENDED ME (Regular Time Period)
09:00-10:00 PM – NCIS: LOS ANGELES (Regular Time Period)
10:00-11:00 PM – MADAM SECRETARY (5th Season Premiere)

**Denotes Football Doubleheader

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.